Salutare! Sfatul zilei: Nu colaborati cu pocaitii de nici un fel! Nu vindeti si nu cumparati instrumente de la pocaiti, nu faceti afaceri cu ei de nici un fel ca veti iesi in pierdere !!!!
M-a sunat un tip care vorbea asa foarte blajin si care a tinut sa imi specifice ca el este pocait si canta la biserica (ce fel de biserica e asta cu orga cu ritmuri statie si boxe nu stiu) ca a vazut ca am la vanzare un acordeon si daca nu mai las ceva la pret si m-a tot sunat sa ma intrebe care este ultimul pret desi el a vazut anuntul si acolo era un pret corect de 1800 de lei si m-a sunat iar si iar si pana la urma i-am zis ca pentru el ai fac un pret bun de 1200 de lei la care el mi-a zis ca imi ofera 600 de lei ! Cat tupeu sa ai sa faci tu pretul omului?? Mentionez ca acordeon valoreaza 4500 lei nou in magazin iar eu il vindeam cu 1800 pentru ca sta degeaba nefolosit dar nici chiar sa il dau pe nimic nu se poate! Deci nu stati de vorba cu pocaitii ca nu faceti nici un fel de targ cinstit si va zic si din alte experiente pe care le-am avut si cu o clapa korg pa800 care tot asa m-a sunat de m-a inebunit ca in final sa nu imi ofere nici un sfert din pretul care merita!